Konfirmation 2025

Konfirmationsforberedelse - mod lyset!   

Konfirmation kræver blot et enkelt ord, JA. Til gengæld er der gemt et ocean af oplevelser til jer inden ”den store konfirmationsdag”  

Velkommen ombord på en sjov og spændende rejse mod lyset – vi stævner ud på jeres livs rejse 3. pinsedag tirsdag den 21. maj 2024 kl. 19.00 - 21.00 i Torvehaller, Jernbanegade 3, Hammershøj informationsdag til årets konfirmander med familie. 

Sæt krydser i kalenderen! I kan se alle foreløbige undervisningsdage på denne side.   

På gensyn til et super godt år med bl.a. kirkehøjskoledage med kreativitet, drama og udflugter. 

Man konfirmeres som udgangspunkt i den sognekirke, man hører til. Der kan dog søges om at flytte konfirmationen til en anden kirke, hvis særlige forhold gør sig gældende. Hvis du eller dine forældre har spørgsmål omkring konfirmationen, så kan I få flere oplysninger via folkekirke.dk eller kontakte til sognepræsten Anders Ellebæk på tlf. nr. 86 45 10 08 / e-mailadresse: ANEH@KM.DK

Tilmelding til konfirmation 2025 sker nederst på siden. 

Der skal bruges følgende oplysninger for at kunne udfylde tilmeldingen:

    • Konfirmandens CPR-nr., mobiltelefon og hvilken skole konfirmanden går i i skoleåret 2024 - 2025. Mobiltelefonnummeret må IKKE være det samme som forældrenes.
    • Mindst én og gerne to mobiletelefonnumre på forældre.
    • Mindst ét og gerne to e-mail på forældre.

Når tilmeldingen er afsluttet sendes der en bekræftelsesail til den "Primære kontaktforældre / værge".  Derfor er det vigtigt, du anføre en e-mail der bliver tjekket ofte. 

Vi behandler alle personfølsomme oplysninger i overensstemmelse med den nye persondatalov (GDPR), og vi anvender en sikker, krypteret forbindelse i tilmeldingen. Ved at bekræfte tilmeldingen, bekræfter I, at det er begge forældres / værgers ønske at barnet bliver konfirmet. 

Når du besvarer denne formular, accepterer du samtidig vores Privatlivspolitik og bekræfter, at I vil modtage informationer om konfirmation via e-mail / telefonisk og at BEGGE forældre /værger ønsker jeres barn undervist og konfirmeret i foråret 2025. 

Oplever du tekniske problemer med tilmeldingen kan du kontakt sognepræst Anders Ellebæk Hansen på telefon 86 45 10 08 / 24 23 70 52 eller e-mail: aneh@km.dk.